keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Natural makeup step by step


Tätä postausta ei nyt voi luokitella oikein arabimeikkien piikkin, mutta miksei välillä voisi poiketa polultakin ja katsahtaa kesää ja kevyttä, luonnollista meikkiä kohti. Kesällä kun ei kuitenkaan tule joka päivä ( ainakaan rannalle mennessä) kunnon arabi sotamaalauksia naamaansa vedettyä.

Tässä kuitenkin hyvä "ohje" luonnolliseen ja kevyeen meikkiin jonka löysin joltain sivustolta, joka nyt ei muistu väkisinkään mieleeni.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Tässä kuvassa näkyy hyvin, mitä kohtia kannattaa varjostaa tummemmalla ja mihin sitten vaaleampaa, että tulos olisi hyvä. Aurinkopuuterin levitykseen kannanttaa käyttää isoa sivellintä, näin tulos on luonnollisempi eikä rajojakaan jää niin helposti.


Image and video hosting by TinyPic
Silmiin vaalea luomiväriä sekä rajaukset ruskealla. Pehmentää ilmettä huomattavasti verrattuna mustaan nestemäiseen rajaukseen.


Image and video hosting by TinyPic
Lopuksi huulin huulirasvaa ja huulikiiltoa tai vaikkapa vaseliiniä.

h u o m !
Kesällä auringolle herkät huulet kannattaa suojata auringolta UV-suojan sisältävällä huulirasvalla ennen huulipunan ja huulikiillon laittamista. Harvassa huulipunassa tai huulikiillossa nimittäin on UV-suojaa.



Sorry, i'm too lazy... so, no translation today.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti